New Deadline – Rodeo

Eilen Taking Back Sundayn lämmittelijänä nähty punk rock-yhtye New Deadline on solminut maailmanlaajuisen julkaisusopimuksen saksalaisen Redfield Digital-yhtiön kanssa. Lahtelaislähtöisen New Deadlinen ensimmäinen kokopitkä albumi Remember julkaistaan Redfield Digitalin kautta helmikuussa 2015.

Redfield Digital on arvostetun punkiin ja raskaampaan musiikkiin erikoistuneen Redfield Recordsin tytäryhtiö, joka keskittyy musiikin digitaaliseen jakeluun. New Deadlinen esikoisalbumi sisältää 11 raitaa, joissa kohtaavat skandinaavinen melankolia, positiivinen aggressio sekä kerrostalon kokoiset kertosäkeet.

Onnea dedis! Tässä bändin musiikkivideo uutuuskappaleeseen Rodeo:

 

 
 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.