Comeback Kid

Palasin eilen juurilleni rehellisen riehumisen pariin kun Impericon Never Say Die! -kiertue valtasi Helsingin Nosturin. Aika kova oli kattauskin; lavalle nousivat illan aikana Terror, Comeback Kid, Stick To Your Guns, Obey The Brave, More Than A Thousand, No Bragging Rights sekä Capsize. Kolmenkympin hintaan sai siis tällä kertaa todellakin vähintään rahoilleen vastinetta! Oma huomioni oli suunnattu näistä orkestereista tällä kertaa suosikkiini kanadalaiseen Comeback Kidiin.

Impericon Never Say Die! -kiertue tekee yhteistyötä Hope For The Day -projektin kanssa, joka on yhdysvaltalainen, itsemurhien ehkäisemiseen tähtäävä hyväntekeväisyysjärjestö. Hope For The Day on tehnyt vuosia tiivistä yhteistyötä hc- ja metallipiirien kanssa ja tulevalla kiertueella tavoitteena on yhdessä paikallisten järjestöjen kanssa lisätä tietoisuutta ja ohjata ihmisiä saamaan apua. Sanoma on tärkeä ja tunnelma myös Nosturissa on lämmin, energia hyvä ja yhteishenki valtava.

“Kannattaa pysyä valppaana”, sanoo järjestyksenvalvoja ojentaessaan minulle ovella kuvauspassia. “Siellä on stage divattu tänään aika paljon, siellä voi saada vahingossa jalasta päähän.” Minua naurattaa. Niinpä niin. Tämä tiivistääkin illan meiningin täysin. Yleisö on villi ja Comeback Kid ei taaskaan petä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.