The Voice Kids Plan Nelosella lauantaina!

Ensi viikon lauantaina 25.10. kello 20 nähdään Nelosella The Voice Kidsin Plan-spesiaali, jossa kaksituntisen ohjelman aikana etsitään uusia kuukausilahjoittajia sekä kerätään varoja lastenoikeusjärjestö Planin työlle kehitysmaiden lasten hyväksi. Illan aikana esiintyvät mm. Happoradio, Anna Abreu, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Jesse Kaikuranta sekä tietysti itse ohjelman tähdet.

Olin itse Chaos Tuben mukana jakson kuvauksissa Turussa seuraamassa lähetyksen harjoituksia sekä haastattelemassa artisteja ja oli todella mukavaa päästä seuraamaan harjoituksia ilman yleisöä “intiimimmin.” Upeita esityksiä tulossa, joista päällimmäisenä mieleen jäi etenkin Jenni Vartiainen.

The Voice Kids: Plan-spesiaali nähdään siis Nelosella lauantaina 25.10. kello 20!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.