Bring Me The Horizon — Drown

Voi kuinka fiiliksissä olenkaan ollut tänään kuultuani Bring Me The Horizonin uuden biisin. Kappaleella kuullaan entistä harmonisempi ja mielenkiintoisempi orkesteri. Drown on todella erilainen verrattuna bändin aikaisempaan tuotantoon, mutta mielestäni vain sellaisella tavalla, joka on merkki musiikillisesta kasvusta. Rönsyilevä raivo on vaihtunut tällä kertaa rauhallisempaan kerrontaan.

Oman lausuntonsa mukaan huumevieroituksensa jälkeen bändin solisti Oliver Sykes ei enää tahtonut vain huutaa, vaan laulaa sydämensä kyllyydestä. Tätä kaihoisaa laulua kuultiin jo pieninä murusina viime vuonna ilmestyneellä Sempiternal -levyllä ja nyt sitä saadaan korvien täydeltä tällä uudella kappaleella. Toivon suunnattomasti, että bändi jatkaisi tällä linjalla myös tulevaisuudessa, joskin niin, että mukana olisi myös ripaus sitä “vanhaa kunnon” Bring Me The Horizonia ja tuttua raivoa. Tuttua riehumista – ja toimivaa sellaista – on kuitenkin tarjoiltu jo monen levyn verran, joten tällainen ripaus jotakin uutta ja mahtavaa on enemmän kuin mainiota!

Seuraavan pitkäsoiton nauhoitukset Bring Me The Horizon aloittaa ensi vuoden puolella, enkä henkilökohtaisesti malta tämän kappaleen perusteella odottaa millaista kokonaisuutta sieltä on tällä kertaa tulossa! Pakko osata arvostaa bändejä joilla on uudistautumiskykyä!

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.