Sixx A.M. — Stars

 

Myönnettäköön etten koskaan ole oikein välittänyt suuremmin Mötley Crüen musiikista. There, I’ve said it. Livenä orkesteri on kuitenkin aina ollut aina harvinaisen viihdyttävää katseltavaa ja bändin historia on myös sen verran mielenkiintoinen, että olen ottanut asiakseni seurata bändiä siitäkin huolimatta, että musiikki on jäänyt itselleni toissijaiseksi.

Onneksi olenkin, sillä Nikki Sixxin monien taiteellisten ponnistuksien lomasta löysin muutamia vuosia sitten Sixx A.M. -yhtyeen, joka taas on iskenyt musiikkihermooni paljon tiukemmin kuin Mötley. Lieneeköhän syynä solisti James Michaelin rokkikurkku, joka Vince Neilin kiekumiseen verrattuna hipoo omissa kirjoissani täydellisyyttä.

Sixx A.M. julkaisi cyberavaruudessa muutama päivä sitten uuden kappaleensa Stars, joka on ote bändin tulevalta albumilta. Edelliset pitkäsoitot ovat olleet itselläni niin kovan fiilistelyn alaisena, että vähän jo sormet syyhyävätkin päästä uuden levyn kimppuun! Modern Vintage -albumi julkaistaan lokakuun 7. päivä.

 

 

*odottel*

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.